30 χρονια εμπειρια

Βιογραφικά Καθηγητών

Image

Βασίλης Μαραπίδης

Founder

Γεννήθηκε στο Esslingen της Γερμανίας. Ξεκίνησε τις σπουδές του στο χορό στη σχολή χορού "EstudioSudamerica” dance school το 1997 (Βερολίνο-Γερμανία). Διδάχθηκε salsa cubana από σπουδαίους δασκάλους όπως ο Juan Jose Ortiz, Israel Gutierez, Seo Fernandez κτλ. Ο Βασίλης Μαραπίδης ήταν μέλος της χορευτικής ομάδας ”Mas Salsa” από το 2001 (Βερολίνο) και παρακολούθησε πολλά σεμινάρια και φεστιβάλ salsa στην Ευρώπη. Το 2002 με αφορμή τη δίψα του να εισάγει και να δείξει αυτό τον απίθανο χορό και στην Ελλάδα, ίδρυσε μία από τις πρώτες σχολές χορού salsa cubana στην Ελλάδα (Θεσσαλονίκη) και την ονόμασε “THESsalsoNIKI”. Από τότε ταξιδεύει σε όλη την επικράτεια και διδάσκει σε workshops με Salsa Cubana. Έχει οργανώσει ένα σημαντικό αριθμό από workshops και επιδείξεων σε salsafestivals στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.


Διοργανωτής των TROPICAL THESSALONIKI AFROCUBAN SALSAFEST 2011 -2013

Image

Πωλίνα Ρούλα

Δασκάλα,χορεύτρια και χορογράφος.Ασχολείται με το χορό και κυρίως με τη salsa επτά χρόνια. Εκπαιδεύτηκε στη THESsalsoNIKI και έχει παρακολουθήσει πάρα πολλά σεμινάρια εκτός Ελλάδος...Τα τελευταία τρία χρόνια ειδικεύεται απο την παγκοσμίου φήμης καθηγήτρια και χορεύτρια Yeni Molinet,τους χορούς rumba cubana,afro de los orishas, και bailes congo.Μέλος της χορευτικής Ομάδος Thessalsoniki Dance Team.

Image

Γιώργος Ελευθεριάδης

Ο Γιώργος Ελευθεριάδης ξεκίνησε την ενασχόληση του με τους Λατινοαμερικάνικους χορούς τον Ιανουάριο του 2015 στον Σύλλογο «ThesSALSOniki». Εκεί παρακολούθησε και ολοκλήρωσε με μεγάλη επιτυχία το «3ετές πρόγραμμα Διδακτικής» του Βασίλη Μαραπίδη. Δουλεύοντας σκληρά μέσα απο ένα εβδομαδιαίο πρόγραμμα 25 περίπου χορευτικών ωρών, (από τον Σεπτέμβριο του 2015) τόσο στον Σύλλογο «ThesSALSOniki» όσο και στην σχολή «AfroCuban Dance School» της Πωλίνας Ρούλα, ασχολήθηκε εντατικά με την Κουβανέζικη Salsa όπως και με άλλους Λατινοαμερικάνικους χορούς «Reggaeton, Rumba Cubana, Bachata» (κερδίζοντας πολλές διακρίσεις σε ομαδικό, αγωνιστικό επίπεδο), κυνηγώντας παράλληλα κάθε ευκαιρία να διδαχθεί από μεγάλους Δασκάλους του είδους μέσω Φεστιβάλ και Σεμιναρίων.